IR paneli

Najprirodniji izvor topline je sunce. Ljudi se tisućljećima pokušavaju približiti ovom idealu uz promjeniv uspjeh. Pomoću infracrvenih panela za grijanje INFRAVAL sada možete koristiti sve prednosti moderne tehnologije grijanja:

Skoro 100% energetske učinkovitosti!

Približno 100% ulazne snage pretvara se u infracrveno zračenje. To je oko 35% eficijentnosti više u usporedbi sa sličnim proizvodima.

Decentno ali tako jednostavno!

Debljina panela uključujući okvir je samo 2,5 cm! To ga čini vrlo praktičnim. Montaža je vrlo jednostavna, potrebno je samo uvrtati 4 vijka na zid ili strop, postaviti panel na vijke i utaknuti utikač u utičnicu - gotovo.

  • čisto i učinkovito
  • bez faze predgrijavanja
  • decentan dizajn
  • udobno i zdravo

Pitanja i odgovori - sve što trebate znati o infracrvenom grijanju i INFRAVAL panelima.

Infracrveni paneli INFRAVAL su stvarna alternativa klasičnom načinu grijanja, bilo da ove trebate kao dodatno grijanje (npr. u hodniku ili kupaonici) ili ako način grijanja cijelog objekta želite potpuno promijeniti. Pomoću infracrvenog grijanja možete smanjiti troškove grijanja i održavanja i uživati u potpuno novom komforu - bez smanjivanja stambenog prostora i bez kotlovnice. U načelu su svi INFRAVAL paneli pogodni za montažu kako na zid tako i na strop. Pogledajte nekoliko primjera.

Individualno i eksluzivno

Grijanje sa infracrvenim zrakama će promijeniti vaš uobičajeni način razmišljanja o toplini jer će se u budućnosti na ovom novom standardu individualne fleksibilnosti, ekskluzivnosti i funkcionalnom dizajnu ubuduće mjeriti sve vrste grijanja.

Decentno i efektivno

Infracrveni paneli su skoro nevidlivi kao i podno grijanje. Tek kad znamo o čemu se radi primjećujemo ih kao elemente za grijanje. Time su idealni za instalaciju u građevine ili za brzu nadogradnju prostorija. Infracrvene ploče za grijanje su nevjerojatno tanke i u kratkom vemenu se mogu postaviti na zid ili strop.

Ekološki idealno

Idealna je kombinacija infracrvenih panela i struje iz regenerativnih izvora energije. Ali i samim prelaskom na grijanje pomoću infracrvenog zračenja pružate svoj doprinos manjoj potrošnji energije i budućnosti s manje zagađenja okoliša. Tako već danas radimo na programima od sutra.

Kvalitet i fleksibilnost

Infracrveno grijanje INFRAVAL radi s isprobanom, od TÜVa certificiranom tehnologijom koja se temelji na univerzalnom principu toplotnog zračenja. To za vas znači doživotnu slobodu bez održavanja, redukciju elektrosmoga, jednostavnu i fleksibilnu montažu kao i decentnu vanjštinu.

Soba

Podijeli ovaj sadržaj

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Termometri za HACCP

 

Termometri

HACCP prospekt <<< klikni

Data Loggeri za temperaturu

Microlite - povoljan data logger za temperaturu

data logger
PROSPEKT<<< klikni

TFA katalog 2013

Hanna Checker!

prvi low cost digitalni testeri za vodu

Checker
www.prochecker.hr